Tuesday, April 30, 2013

Magnificent floor




Well - Three Floor always has the most coolest designs ever - I really think they are genius!
But very often the dresses has so many cut outs that I  must say I couln't dare to wear them..This latest collection has much more wearable dresses, because cutouts are replaced with sheer fabric, and its better than none fabric in my opinion..
My favourites are these three dresses - what else can I say - just perfect.

FIF

3 comments:

  1. Very very cool par taadu three floor neko nezinaaju bet jaasaka taa videejaa bilde ahaa iekaardinaajiman ar tadaam skaistaam skaistaam kleitaam ir ta ka patiik gribeetos bet reaali nav taads dziives stils lai notiktu to valkaashana, ir viena tada kleita, kas nav vasaras variants, bet gan taada zolida, tad nu laikam vienmeer arii velka nu ja ir taads glamuuru ha ha ha pasaakums, reizi divos gados :-) buus nakoshpirmdirn milziigs gimenes pasaakums noteikti vilkshu to piemineeto zoliido kleitu, bet ahaa to videejo varbuut ir veets iechekot, paldies par bildeem, tev ir laba gaume uz kuru var palautos, ja nu tieshaam vajag kko jaunu, keep sharing.

    ReplyDelete
  2. Amazing looks!! :)



    http://www.facebook.com/AmandaChicFashionRoomLounge?ref=hl
    http://fashionroomlounge.blogspot.com.es/

    A chic kiss ;)

    ReplyDelete
  3. Kad šodien inbox sañēmu meilu no threefloorfashion , biju sajūsmā , jo gaidīju Jauno kolekciju jau tik ilgi , favorīts jau noskatīts ,tie plikie izgriezumi nav tik traki bet jocigi piegrieztas gan , viduklis kaut ka vienmer Augstāk neka vajadzetu , bet šis ir mans favorite favorite no dress labeliem ..

    ReplyDelete