Wednesday, May 1, 2013

Blue Druzy



I have been in love with all kind of gem stones like agate, druzy, citrine e.c. for quite some time, at least couple years.
This necklace is my lates find - I dont really like the ornament on the larger stone, I tried to cut it off with my jewellery making pliers, but the silver is just too strong, I would need some stronger tool - on the other hand, I dont want to ruin the necklace, so will see, maybe I will leave it as it is..


FIF

6 comments:

  1. Loti loti skaisti, tas pats seit ar mani, patiik iisti akmeni, patiik izzinaat to noslepumus un ietekmi, bijaa pastaigaa gar aiztaisiitiem veikalu skatlogiem viendien, un logaa taads liels akmens parcirst uz puseem un iekshaa tas viss briinums taads lillaa kristaalisks akmens wow, es nekad nebiju zinaajusi tas smukums veidojas akmens iekshpusee.... Kaa ar dzintaru? Patiik? Man praataa ir viens dzintara projekts, nu laikam pasai prieksh sevis, bet vajag dzintaru, negribu pirkt daargu, varbuut zini, kur vareetu iegaadaaties, gan neapstraadaatu un mezhoniigu, gan skaisti medainu nosliipeetu.....?

    ReplyDelete
  2. Jā - Rīgā arī zinu vienu tādu veikalu kur tie kristālisie akmeņi, un pietam milzīgi, kādu metru augstumā - un nevaru parasti atraut acis no tāda skaistuma..:)
    Mani vairāk piesaista visādi eksotiskie akmeņi - iespējams tādēļ ka dzintaru jau kopš bērnības daudz esmu redzējusi, nav vairs tas "woow cik skaisti" moments :D Tāpēc neesmu arī īpaši pētījusi kur un par cik var nopirkt - BET pameklē ebayā, tur pārdod ļoti daudz gan apstrādātus gan neapstrādātus īstos akmeņus;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu ja man tiesi tapat ar akmeiem gribas eksotiku bet tad kkaa sanaaca aizdomaaties, ka task dzintars citaas kultuuraas uzskatiits par to wow, tad nu gribeejaas kko ne tik pierastu un tautisku uztisiit no dzintara, es noteikti izpetisu ebay tnx.

      Delete
  3. Love the color of the stones.

    ReplyDelete
  4. gorgeous necklace!! love it!

    tnx so much for visiting my spot, wanna follow? let me know will follow back. =)
    http://mancinasspot.blogspot.com/

    ReplyDelete