Saturday, November 29, 2014

Wine & snow




Wearing: Thrifted coat, jeans and sweater, Mango bag, ASOS sneakers.


Helloo,

So the winter is finally here - not that Im super happy, its very chilly.
Although this coat isnt very thick, its very warm for such kind coat, I actually wish I had snow white coat, I dont know, I quess winter inspires me to dress all white - yess white is currently my favourite color. 


Anete,
FIF

8 comments:

  1. Wow, stunning look, love this pretty coat. ;-)
    Lovely greets Vanessa

    ReplyDelete
  2. Man patik...kadreiz izvairijos no tadas latvijas karoga krasu kombinacijas, bet tagad uzrunaa...varbut biezaknbaltaa vietaa gaishi peleks, bet jaa doma laba...paklau paklau cik tev skapii ir metelu...šŸ˜‰

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu jā, es parasti arÄ« vairāk dodu priekÅ”roku tieÅ”i gaiÅ”i pelēkajai krāsai, jo tomēr valkājot balto vairāk jāpiedomā, lai to nesasmērētu. Man mēteļi nav nemaz tik daudz nepārsniedz skaitu 10 :D Ir vēl krāsas kurās gribētu mēteli, piemēram armijas zaļa un tumÅ”i zila, un ja pērk mēteļus thrift shop tad var atļauties visās varavÄ«ksnes krāsās.. :D Bet nav jau vajadzÄ«gi viņi tik daudz, vnk esmu diezgan izvēlÄ«ga, un ka ieraugu tādu kas patÄ«k gan dizaina gan cenas ziņā, tad vnk ņemu ciet :)

      Delete
    2. Man patiesiibaa virsjakas ar patiik... es perku reti, bet noteikti ir vairaak kaa piemeram svarki vai bluzes :D

      Delete
  3. I am in love with these outfit. Very cozy and confortable at same time.

    I am following you on GFC. Hope you can follow me too. Thank you.

    A.
    Blog: A Beautiful Little Fool

    ReplyDelete
  4. Man tik loti priece un iedvesmo tavi thrifted atradumi. Vel viens briniskigs metelis. Katru reizi sev piekodinu, ka jaaiziet uz savam boditem paskatities (lai gan saubos, ka ko atradisu, jo reti ir kas fors) , bet aizmirstas. Metelis briniskigs. Un kops sava pelekroza atraduma man ka akis lupa, gribas vel kadu skapi. Jo tik erti, lai ko vilktu uzmetu meteli un uzreiz ir elegantak. Fantastiski izskaties.

    xoxo Ramona

    http://www.ramona-strikeapose.blogspot.ie/

    ReplyDelete