Wednesday, May 22, 2013

New in MY Etsy


Ohh,gosh - this skirt came so long. First of all I couldnt find the right pattern/stencil, then I couldnt decide should I put this black non strechy fabric on back or not, because I was not sure how comfortable the skirt would be..but finally I made it, and I love how this skirt turned out, I can definately say that my sewing skills are improving with every piece I make.
And honestly I dont want to sell this skirt, but I know that I will not wear it as often, and there is no point to just keep it in my closet..
So yes, I have put it in my Etsy shop..
Im really enjoying this designing and sewing process, and I need more fabric, which I cant afford right now, but I hope I can order some cool printed fabrics very soon, so I can dive into this creative process again.

FIF

22 comments:

  1. Lieliski! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. that skirt is so great....
    http://maryglamlady.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. Amazing, girl..... Audums ir izcils....gribeetos uzzinaat kaa tu to audumu dabuu gatavu, kur var taadas lietas uzprinteet, bet noteikti nosleepums :-) un shuushana? Tev ir kaada skola izieta? Es biju taados isajos kursos un ak vai kaa patika, bet neiet tie kursi nekur dzilumaa, tik iesaaceejiem, nu un taa arii neko ipashi neradu jo slinkums, nav laika un viss kopaa, nosoliijos nepirkt shogad dreebes ar domu, taas shuut un ak tik laba shujmashiina iepirkta vienu kleitu lai uzraditu ha ha ha....... Ljoti esi ieintereseejusi, patureeshu praataa tavu etsy :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu vienīgā skola kur mācījos šūt bija pamatskola, tur arī šūšanas pulciņā gāju un iemācījos uzšūt svārkus, tāpēc tie laikam man arī vislabāk sanāk :D
      Hihi, ieposo te savu e-mail un es padalīšos ar saviem noslēpumiem ar tevi!:))

      Delete
    2. gbirgere@gmail.com es gaidiishu, kad tev laika un patikshanas raxtiit :-)

      Delete
  4. loving the skirt!

    www.aroundlucia.com

    ReplyDelete
  5. Amazing look! I love your style!
    Would you like to follow each other?

    ReplyDelete
  6. Loti skaisti svārki , pattern tik interesantas Krasas ..
    Audumu veikali ir mana vājība , es ieeju un nevaru tikt ārā , cik saprotu Tu neesi no Rīgas bet ir dazas vietas ko es gribetu ieteikt , superigs audumu veikals ir netalu no centraltirgus , manuprat puškina iela ( not sure ) , loti nobružātā ēkā , pagalma bet ekša visvisādi audumi , es Pati kad Julija bušu Lv tur iegriezīšos ..ka ari abkhan audumu veikals ir ok un bija superigs Italu trikotazas stendins uz Perses Ielas , bet manuprat vairak nav..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jap, man arī audumu veikali ir vājība - es esmu pāris reizes iegriezusies abkhan, un patika ļoti!:)

      Delete
  7. That skirt is gorgeous!

    www.sophie-acrosstheuniverse.blogspot.co.uk

    xx

    ReplyDelete
  8. Ah, tik skaisti svārki! :)
    x

    ReplyDelete
  9. Wow! ļoti skaisti! Well done!Un var redzēt, ka ieliktas rūpas un mīletsība darbiņā, jo audums vien ir brīnišķīgs. Izklausās, ka tev ir tāpat kā man- tik daudz rotas ir uztaisītas un visas tik ļoti patīk, bet zinu gribas citus iepriecināt un nesu uz galeriju :) Pašai savas rotas ir pāris, bet tās ir tādas kuras neesāju ļoti. Bet neko es nepārdodu kas man pašai nepatīk, vienkārši nevaru. Viss kas uztaisīts patīk un ar katru rotu ir cits stāsts, jo katra rota ir vienā eksemplārā taisīta un tā arī pārdodu, ja kāda dāma grib tādu pašu es ar viņu strādāju individuāli un tad mēs vienmēr kaut kā to personalizējām. Tā ir much more fun. Es ļoti ceru, ka tev parādīsies naudiņa un tu varēsi visādus foršus audumus saprikt, lai taptu vēl visa kā skaista. Malacītis!

    xoxo Ra

    http://www.ramona-strikeapose.blogspot.ie/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paldies!:):)
      Tas jau man liekas mūsdienu tirgus situācijā ir vispareizākais, pretstatā masu produkcijai, veidot kaut ko vienā eksemplārā, un īpaši kādam konkrētam cilvēkam, lietu kas nenonāks atkritumu kaudzē, bet tiks nodota arī nākamajām paaudzēm - tas gan vairāk par tavām rotām, jo diez vai mani svārki izturēs vairākas paaudzes :D

      Delete
  10. Wow, this is so beautiful & you did a great job too! I absolutely love the printed fabric, where did you find it?! :)

    ReplyDelete
  11. Stunning!

    effiesdress.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. Wonderful skirt <3


    xoxo
    Ina :*

    ReplyDelete
  13. WOW!! tu esi loti talantiiga!! shie svaarki ir vienkaarshi super!! un zini, es iisteniibaa loti liidziigus no ALL SAINTS gribeeju, bet tie ir gandzriiz £100 taa kaa es protams, gave it a miss :)kaa tu to printu dabuuji gatavu??? pamaniiju, ka biji gatava padaliities ar Gintu :) taa kaa atstaaju arii savu e-mail adresi, ja nu esi gatava daliities savos nospleepumos arii ar mani :) prettyaffairs@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  14. lookin great! love the skirt alot!
    thank you so much for stoppin by at my spot, leaving me such nice comment.
    http://mancinasspot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Such a gorgeous skirt! I love the print!
    Thankyou for your lovely comment on my blog :)
    I look forward to your next post!
    Annabel Xxx http://alongcrossedpaths.blogspot.co.uk

    ReplyDelete
  16. Hey, thanks for leaving a comment on my blog :) (Sorry it's taken me so long to get back to you)
    I absolutely love the print of this skirt! x

    http://www.ifellfromlalaland.blogspot.com

    ReplyDelete