Tuesday, May 28, 2013

Daisy on Navy





Hello,

As you maybe have noticed I have some love for vintage stuff, but Im also very picky, at the past I took all the vintage stuff which had pretty prints on them, but now I take only the stuff which is really werable.
Talking about this dress, at first it wasnt werable for me, because it has midi lenght and that kind of lenght in full dresses looks very akward on me..So I cut it shorter, and that really made a whole lot difference. I really love the white details which are sewn on front and on arms. So Im very happy with this find, I dont know why but lately its more harder to find nice vintage stuff and dresses - maybe because I have become too picky..

FIF

13 comments:

  1. Thanks so much for the nice comment beautiful girl :)
    I am now following you too x
    paperplaneslmc

    ReplyDelete
  2. So cute dress! Love it!

    <3
    http://zazzish.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  3. Perfect vintage dress...
    U look beautiful x
    Kisses x
    http://fashiongirlfromtown.blogspot.co.uk/

    ReplyDelete
  4. So pretty! That's the perfect dress!

    www.lpfashionphilosophy.blogspot.com
    @davieanderica

    ReplyDelete
  5. kleitinja ir vienkarrshi super!! cik gan liela noziime ir garumam, vai ne? man arii taads midi garums nepiestaav... loti patiik arii prints!.. es neesmu no taam labaakajaam thrifting beibeem, jo 1. nav daudz pacietiibas 2. ja arii apbrunojos ar pacietiibu, tad taapataas neko neatrodu...nu nav vai nu piemeerota modelja vai izmeera! maneejais ir bijis gana lucky pat YSL uzvalku nopirkt, bet diemzeel ar sievieshu clothing tik loti neveicaas (es domaaju, ka labaakie items atstaaj veikalu pirms nonaakshanas plauktos) ;-)un miils paldies par linku!!! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jā, tā varētu būt ka labākās lietas nenonāk plauktos - vai arī ja nonāk tad tajā pašā dienā pazūd..:) Bet man liekas ka liela nozīme ir arī kāds tas veikals - no kurienes un cik bieži viņi dabū jaunās drēbes un arī tas cik daudzi cilvēki apmeklē šo veikalu ir no svara..
      Nav par ko!;)

      Delete
  6. Looking great! The dress is super cute!

    Giveaway on my blog <3 SHE WALKS Blog

    ReplyDelete
  7. Midi arī nav mans garums. Apēd un izksatos jokaini. Tu esi malacītis, jo tāds atradums, kleitiņa izskatas tik chic un lai kā tu to variētu. ļoti patīk, ka esi sakombinējusi ar tenis čībiņām, tik meitenīgi un viegli. Ar papēžiem arī būs skaisti, nu velc kā gribi būs skaisti :) Un viss ir detaļās tur es piekrītu, reizēm mazas nianses var vai nu uz wow pacelt vai nogremdēt. ļoti ļoti smuki. Par thrifting tā ir, ka vieta, no kurienes nāk, kas apmeklē un kādas pārdevējas..njā visi mazie faktoriņi. Mums piemēram ir ļoti garlaicīgi veikali, cik ieeju, nu nekā :( bet tā gribētos kaut ko atrast.

    xoxo Ra

    http://www.ramona-strikeapose.blogspot.ie/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Man liekas ka UK laba vieta kur atrast arī vintage lietas ir carboot sales - vismaz cik esmu skatījusies youtube, meitenes tur labu labās pērles atrod :)

      Delete
  8. Lovely vintage dress. I love vintage too but can't ever seem to find things that are wearable. Will have to keep trying.

    http://dixielu302.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. noteikti atkaartoshos, bet patiik taadi print kas pa gabalu izskataas kaa punktini, bet pieej tuvumaa un parsteiguma faktors margrietinas, laivinas, vai jebkas cits.... vispaar modei manaas aciis jaabuut paarsteigumam.... par shiem atradumiem.... arii neeju, jo nu kkaa... tomeer ir viens veikals man pilseetaa, kur tieshaam ir tikai dizaineru...oh kaadas celine sominas dazhreiz un chanel..... burberry svaarki, nu ar ruutiim, gribeejaas vienreiz nopirkt un partaisiit...gari, nieka 40 gbp, vienu no savaam moschino sominaam tur esmu nopirkusi, ir taa, ka daudzas lietas pa mezham, bet ja traapaas tad trapaas kkas labs.... lv somina pat vienreiz bija laikam kkaadi 40 gbp, eju ljoti reti jo negribas naudu teereet, bet jaa...... tas arii ir viss no maniem vintage shops... bootsale, ha ha ha esmu uk 7us gadus un nav sanaacis ne reizi ....kkaa nuuuu nezinu, man patiik ka maajaas ir minimaali maz lietu un tad ja pa leeto visu ko labu pat var sapirkt, nonaakshu atkariibaa...ha ha haa.... par midi, nezinu, varbuut jau arii prasiiju, jo kkaa praataa staav ka jaa...cik tu esi gara...es 1.64 un man patiik taads midi garums, ha nezinu vai piestaav....bet es vispaar nezinu kas man piestaav, garumi, fasoni, kraasas :) kaa to saprast, cilveeki jau reti kad pasaka taisniibu...un pashai laikam rozaa brilles viss izskataas oh cool :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Te atkal visādu dizaineru lietas nevar pa lēto atrast..bet par bootsale - tas ir fakts ka var nonākt atkarībā - man paziņas kas dzīvo Anglijā iet katru nedēļu, un visu māju iekārtojuši ar tur iegādātām smukām lietām..es zinu ka ja es tur dzīvotu tad man tā arī būtu atkarība..:)
      Esmu 168, arī salīdzinoši īsa - man liekas ka tas midi padara vēl īsāku, ja vien neuzvelk baigās platformas un papēžus, varbūt tāds midi uz auguma, apspīlēts izskatītos labi (neesmu mērījusi) bet tāds kupls padara to siluetu smagnēju, nu neiet man pie sirds kā man izskatās..bet ir jau daudzas kas valkā un kam piestāv-laikam viss atkarīgs no paša apģērba gabala, cik tas labi der..gan jau ka cilvēki pateiktu taisnību ja neizskatītos ok, vismaz tuvākie jau noteikti..:)

      Delete