Thursday, July 16, 2015

Wind color







Im just obsessed with the color of this shirt dress - and the fabric is 100% silk, actually I love every single thing about this dress!


Wearing: Thirifted H&M shirt dress - Missguided shoes - Asos sunnies & earrings - H&M necklaces.


Anete,
FIF

11 comments:

  1. You look gorgeous dear !
    xoxo,

    atwednesdaysiwearpink.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Tiešām burvīga kleitiņa! Patīk gan kabatiņas kleitas augšdaļā, gan arī uzrotītās piedurknes! Un tas, ka kleita ir 100% no zīda ir tiešām ļoti forši, jo man ļoti patīk zīda maigais audums un tas cik viegli tas jūtas uz ādas!

    www.callmemaddie.com

    ReplyDelete
  3. Great dress! Love it paired with the gold chains!
    xMC
    http://mc2squared.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. ahā, jāpiekrīt viss ir perfekti - es tādā noteikti gulētu, bērnu uz skolu vestu uz kafiju ar draugiem vakariņotu - nu tas, lai tu saprastu, jā ļoti ļoti patīk... pačukstēšu - mācos meklēt smukas lietas charity/ secondhand shops... nav man viegli, bet sajūtas, ka visa tiek ražots daudz par daudz arī nav patīkama - westvood žaketīti atradu un divas rokassprādzes, hei - un tu, patiesībā, esi vislielākais iedvesmotājs...hei :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Man ļoti liels prieks ja varu iedvesmot uz kaut ko - man pašai arī ir tādas youtube blogeres kas iedvesmo iet nomedīt/izrakt ko skaistu, tā kā tā tāda ķēdes reakcija/iedvesmošana :) Un jāatzīstas ka ir dienas, un ne vienu vien reizi kad izeju no thrift veikala ārā tukšām rokām, un mazliet bēdīga :D Tur kā lielā daļā veikalu ir nozīme tam vai ir bijis jauns pievedums.

      Delete
  5. What a beautiful shirt dress!

    xo,
    priceless-ambition.blogspot.pt

    ReplyDelete
  6. You are beautiful! Casual and classic look. I have the same heels as yours! I'm inlove with your photos and reviews Btw, would you like for us to follow each other via GFC? Leave a comment if you followed me already so I can follow you back right away. Let me know and lets keep in touch!

    Much love,
    -Eva Marie
    www.evaaguspina.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. awesome!!
    nice colors<3
    how about follow each other for keep in touch?
    Let me know, I always follow back :)

    have a beautiful day :*

    ReplyDelete
  8. Es tev pilniba piekritu, ka viss viss sai kleita skaists un Tev izskatas fantastiki, gluzi ka radita tiesi Tev. Tavi atradumi loti iedvesmo, sad un tad izeju cauri maniem veikaliniem, bet neko tadu neatrodo. Vispar pedeja laika neko nesanak pamanit, tikai kurpes :) Lai gan tik loti ceru.
    xoxo
    Ramona

    http://www.ramona-strikeapose.blogspot.ie/

    ReplyDelete
  9. Izskatās ļoti skaisti Tev šī kleitiņa :)

    ReplyDelete