Wednesday, February 18, 2015

#shirtdresses



Hiii,

Im so tired of winter, that I dont even want to take outfit posts outside, its still a lot of snow outside, and it was snowing today too.. I was a bit skiing when there was below zero degrees, but now the snow is too sticky to ski.. Sometimes I just madly wish I lived in Australia, or Arizona, Texas US.

So, I think Im not the only one who dreams of warm spring days already ( I think will need to wait atleast 2 month)  - so Im already planning what to wear :D Got this oversized shirt couple years ago, and never got to wear it outside the home, it such a shame - its hard to find what to wear underneath it, this option is ok (its slip from Topshop, but I dont like that its bodycon type), but must find something better, maybe need to get one of these slip mini dresses which you can wear alone, but I would wear it as actual slip....And need to get one for the black shirt dress too which I also got from thrift shop, I actually feel that shirt dresses will be my favourite this s/s season.







Anete,
FIF

13 comments:

  1. Shirt dresses ir klasika un man liekas tik ertas un viegli nesajamas. Man gan ir tikai viena, bet to pasu esmu nesajusi ari virs biksem. Cik sevi atceros ir bijusi skapi vismaz viena shirt dress. Tava ir loti skaista un ar nude slip izskatas briniskigi, es domaju, ka tu drosi vari nopirkt kleitinas un nesat tas apaksa, varbut pat savadaka krasa butu ari interesanti, tikko ienaca prata. Man liekas, ka visi jau ir nogurusi no ziemas un gaidit gaida pavasari un vasaru.
    xoxo
    Ramona

    http://www.ramona-strikeapose.blogspot.ie/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jā, laba ideja par citas krāsas kleitas pavilkšanu apakšā, patiesībā variācijas ir ļoti daudz, droši vien jau arī šobrīd varētu viņu pievilkt pie biksēm.. :)

      Delete
  2. Ak vai, cik ļoti es Tev piekrītu- ļoti nevaru sagaidīt pavasari un siltu laiku! Pēdējā laikā es arī garderobi papildinu ar lietām, kuras varēšu uzvilkt tik pēc pāris mēnešiem!
    Un, wow, kleitiņa ir tiešām lieliska! Mani vienmēr ir piesaistījušas krekl-kleitas!

    www.callmemaddie.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jā, man tieši tas pats, interneta veikalu wishlisti pilni ar vasaras kleitām un šortiem :D un tikko arī pāris kleitas pasūtīju, par laimi viena būs arī šim gadalaikam atbilstoša.. :)

      Delete
  3. Dievīga kreklkleita! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Tieši pagājušajā vasarā vēl činkstēju kā gribu kreklkleitu, ko beigās atradu savā skapī (šo - http://www.lostinpattern.com/2014/08/successful-discovery.html)! :D Es uzrez iedomājos kā tava izskatītos ar baltiem vai ziliem džinsiem (boyfriends vai kļošām vai patīesībā jebkāda veida) un baltu skaistu mežģīņu krūšturi. Ak, vasara..

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ļoti patīk tava kreklkleita - krāsa un it sevišķi tas ka tā ir gara!!
      Jā taisnība, domāju ka ar gaišu ziliem vai baltiem džinsiem arī labi izskatītos, paldies, tiešām nebiju iedomājusies!

      Delete
  5. Wow ,looks adorable! Also love your gorgeous Room!
    i follow new. Follow back?

    kisses

    ReplyDelete
  6. Your shirt dress is so gorgeous! xx

    www.aimeroseblog.com

    ReplyDelete
  7. Patik Tara's halatkleitas man pat škiet mans milakais vai viens no apgerba gabaliem.... Un loti patik caurspidigums.... Es valkatu ar maziem sortiniem biksem un koshu krusturi apakshaa...... Kad man jautaa un jautaa biezi vai man patik dzivot uk, es saku oh jaa Jo te nav ne karsti ne auksti.... Pavasaris jau ir kadu menesi kaa iestajies.... Carburetor vajadzību planot februari brivdienas uz siltajam zemem .... Man vispār ir viena kleita, kaa shim piestavetu varbut atradishu gainshi zils iizskatas kaa naktskrekls.... Varbut ok tadu.... Turies paskaties pavasarigas filmas un sanes narcises istabaa.... X

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jā es skatos ka daudz kur pavasaris iestājies jau, mums tik te vēl ziema, nav jau tik traki, vnk mazliet apnicic tuntulēties :D
      Jā vasarā ar šortiem droši vien arī vilkšu!

      Delete
  8. Lovely dress! I definitely feel in the same way about this cold weather...Your shirt dress must look very nice for Spring!

    xxx from Tokyo
    http://lazydirtykitten.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. I like the shirtdress and heeled sandals match!

    http://beautyfollower.blogspot.gr

    ReplyDelete