Sunday, March 23, 2014

H&M Conscious and Conscious Exclusive collections
















This friday 21 March I had opportunity to visit H&M Showroom to see the newest Conscious collections. And before I got there I didnt had any expectations, I was thinking that there will be just simple clothing pieces made from sustainable materials, but oh how wrong I was.. What I saw was dramatic and intricately details, fabrics form organic silk and cotton. Which I think is the best idea to take materials from organic farms so ensuring that less damage is done for enviroment, because as we know organic farms doesnt use pesticides and chemicals which pollute the Earth. I hope in future there will be only Conscious H&M and all other clothing brands too :)
The Conscious collections will be available in 150 selected H&M stores worldwide as well as online. In Latvia the store will be Gallerija Centrs - and H&M launches it on April 10th.
My favourites are the both shoes in photos (there are other shoes too in collection) - and many more things, this collection is just great!!



Anete,
FIF

9 comments:

  1. oh es nekad hm nepirku neko vairk kaa bernam un viirs sev shad tad sho to... bet tagad ljoooti iekardinaaji, tik nezinu kaa ar savu nosaciijumu £50 menesii...kurpes abas jaa...melnie shortini un lenciishu roziigais tops.... ar sho ir taapat kaa ar other stories patiik viss vis viss ...paldies ka sataisiiji smukaas bildes

    ReplyDelete
  2. Kurpes uz augstā papēža bija 129 EUR, un dažas kleitas no kolekcijas arī ir diezgan padārgas, bet nu izskatās arī kā princešu kleitas :) Bet kopumā abām kolekcijām ir ļoti demokrātiskas cenas un 50 GBP es domāju ka mierīgi var iekļauties, ja pērk topiņu vai šortus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 50 sakrajot pa trim meneshiem ir 150 vai ne :) es ljoooti maz ko perku.... bet jaa kurpes varbuut ir tieshi taas, kuras man vajadzetu vismazak

      Delete
  3. Ļoti skaista kolekcija. Man ļoti patīk tās kurpes. Tik žēl, ka cenas nav studentam panesamas un , ka neko īsti atļauties ar nevarēsu :(
    http://madeinlatvija.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jā ir tur padārgas lietas, bet jāatceras ka tā saucas Conscious Exclusive, tas nozīmē ka visi apģērba gabali būs limitētā daudzumā, un gan jau ka tas viss process kad pārstrādā materiālus, kā arī organisko materiālu izmantošana arī sastāda to cenu. Bet kā jau teicu ne viss ir dārgs, ir arī lētākas, un ne mazāk skaistas lietas kolekcijā - re ku vari apskatīt - http://about.hm.com/en/ImageGallery/fashion.html , man šķiet ka tur nav visas kolekcijas lietas ar cenu norādītas, jo tur piemēram nav zeltītie šortiņi..

      Delete
  4. Gorgeous pieces! My fav are the little clutch and the shorts... No need to say that the shoes are just so AMAZING ;)

    http://trend-mae.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Tas kurpes un somina looooti. Irija ineta H&M nevar nopirkt. Sola jau cik gadus, ka vares, bet vel joprojam nevar kaut ko nevar izutoties. Liekas, ka 21.gs, bet laikam tas prasa parak daudz. Zel. Jo tas kurpes un somina. Ahhhhh...

    xoxo Ra

    http://www.ramona-strikeapose.blogspot.ie/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu bet taču jābūt kādiem h&m veikaliem Īrijā kur būs pieejama šī kolekcija, tā nevarētu būt ka Latvijā varēs nopirkt, bet Īrijā nē.. :)

      Delete