Monday, March 17, 2014

Asos stuff



Recently I did small purchase at Asos, actually I did it because of necklace which was last in stock, I really wanted it, but it would be wierd to order only necklace (atleast that was what I was thinking) so I grabbed some other things too. 
Really wanted to try this BarryM Matte nail polish, because I watched some youtube hauls and I have heard lots of good reviews - and I must agree this is really nice matte nail polish, I want it in red color too!
Also I got Asos red beanie, because winter is still on - but I was bit disappointed because in Asos photo it looked more strawberry red, but in real life its more neon red, or orange, but I will wear it anyway!:)

I hope you are living in spring now,because I have to acquiesce with 10cm thick snow, everywhere, so you are very lucky if you have spring weather!:)


Anete,
FIF

6 comments:

  1. love your items <3 the necklace and hat would go so well, I can just imagine :D

    http://amelodyofdiaries.blogspot.co.uk/
    http://www.youtube.com/marieljanina

    ReplyDelete
  2. thank you :)
    i really like the necklace! looks beautiful :)

    ReplyDelete
  3. taa sarkanaa krasa bildee izskataas ljoti skaista... vispaar jau kraasas uzrunaa shkjiet atkariibaa no taa kaada organismaa truukst, man gribetos taadu avensarkanu lupukraasu atrast, bet nav nemaz tik viegli... par barry m, nagu lakas nezinu...bet birstosghaas puderacu eenas ir lieliski kad ar kraasu gribas speleties, zini, daudz nevajadzees taapeec lielas naudas negribas teereeties.... kraasainais jau taads kaa boost vai ne... bet kaklarota dailja...

    ReplyDelete
  4. Man asos ir devis drosmi iepirkties ineta. Pirmas es pasutiju savas kurpes no iepriekseja posta un pag nedel sanemu jaunu kleitu un izmers, viss forsi. Ja bilde vina vairak izskatijas peleka ar melnu mezgini, bet apraksta bija teikts, ka navy. Laikam mana kluda, ka asocieju ar bildi, bet es prieciga, jo patiik loti loti. Tavi pirkumi briniskigi. Agrak man bija paris Barry M nagu lakas, bet ta ka no manas pilsetas aptiekam stendins pazuda, tad nekad neienak prata pieiet blakus pilseta Barry M nagu laku stendam. Loti gribas izmeginat to gelveidigo par ko visi youtube sajusminas, ja atceresos, tad nopirksu. Aizvakar runaju ar mammu un vina stastija par balto parsteigumu. Teica, ka laika zinas aprili ari sola vel sniegu. Lai nesalst un ir skaists sis sniegainais mirklis.

    xoxo Ra

    http://ramona-strikeapose.blogspot.ie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jā, patiesībā man bija tā pati kļūdiņa kas tev, es arī vēlāk apskatījos ka cepurei tomēr aprakstā rakstīts ka tā ir oranža...un vispār tas studijas spilgtais apgaismojums mazliet maina krāsu, kaut vai ja salīdzina krāsas asos bildēs un video (ja tāds ir) tad tās atšķiras, it sevišķi spilgtās krāsas..Bet nav jau tik šausmīga nelaime :)

      Delete
  5. awesome blog

    http://iamaleena.blogspot.com.au/

    ReplyDelete