Sunday, November 10, 2013

O Christmas tree, O..



Today I wanted to show you another skirt I made, very recently. Its in very christmasy mood.
Im so into Christmas already - Im searching for gifts at some web shops, and I have found quite nice stuff for my family. Im really obsessed when it comes to getting presents for family, because I would love to get them tons of gifts if could, I just love that present finding process, for others.
Are you getting ready for Christmas already?

Anete,
FIF

5 comments:

  1. Have you made it???
    I love it! And your dog is soo cute;)

    ReplyDelete
  2. It looks fabulous!

    <3
    http://zazzish.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  3. loti skaisti...tieshaam...peleekais ar balto, greznais pret vienkaarsho... zsv. ooooo jaa patiik tas gaidiihanas laiks, veel ne, atlieku uz decembra saakumu, ... bet daavanas gan nedaavinam, vieniigi lewis, jo nu mazajam tas taa iipashi.... egliite vakarinas speeles gardumi taa mees....bet ticu, ka mekleet ko iipashu konkreetai personai ir aizraujosi

    ReplyDelete
  4. Anete, svarki ir loti briniskigi un oh, so chic. Lieliski, ka ta atrodas kaut kas kas tik loti var iedvesmot. Gaidusu rezultatus. Rotas patiesam ir skaistas. Ziemassvetki ir mani milakie svetki un pamazam jau ieslidu lielaja gaidisanas prieka ar dziesmu dingosanu un to, ka top rotas prieks tirdziniem, jo jau tagad viens pec otra notiek zsv tirdzini. Davanas skatos,bet neko vel neesmu nopirkusi, nekas nav iekritis acis un noteikti uz LV sutisim pec svetkiem, jo ta ir drosak, ka sanems.

    xoxo Ra

    http://www.ramona-strikeapose.blogspot.ie/

    ReplyDelete