Sunday, October 11, 2015

Valencia part II - Turia Gardens






Wearing Thrifted dress and shoes, Asos sunnies.




I have couple new videos on my youtube channel, a THRIFT HAUL & VALENCIA VLOG - check them out!





Anete,
FIF

7 comments:

  1. tā ņēmi un atradi riteni? pa smuko

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jap, vienkārši atradu riteni riteņu nomā :D

      Delete
  2. par šo kleitu gribēju piebilst.... man ir viena veca mammas kleita, kurai izgriezums priekšā izskatās labāk velkot kleitu otrādi uz muguras... varbūt pamēģini... vēl man ir iena qooqoo kleita, kuru regulāri valkāju no abām pusēm un viens vīriešu krekls, takšto pamēģini

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jā, es jau pašā sākumā kad nopirku šo kleitu pamēģināju to vilkt otrādāk, bet šajā gadījumā tas nestrādā, jo aizmugures kakla izgriezums ir pārāk sekls, un apvelkot kleitu otrādāk tā " žņaudz" mani.. :) Bet ja būtu iespējams droši vien vilktu to otrādāk.

      Delete
  3. Pirmkārt, noteikti gribu uzslavēt par Taviem video! Tu esi liela malace, jo pati ik pa laikam arī paspēlējos ar ideju par šādu video taisīšanu, bet kaut kā vienmēr pietrūkst drosmes! :)
    Savukārt, par tērpu runājot, tas man jau tagad liek tik ļoti ilgoties pēc vasaras un vasaras apģērbiem! Kleitiņa ir ļoti skaista un vasarīga - ļoti patīk gan raksts gan krāsa! Būs man arī jāiegriežas kādā thrift veikalā! :)

    www.callmemaddie.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paldies, ja godīgi bija jāsakopo drosme lai publicētu video, jo galvā jau esmu iztēlojusies to ideālo variantu kādu es gribētu video, bet dzīvē to uzreiz tā nevar realizēt, tā kā jātrenējās :) Atceros ka esmu redzējusi vienu tavu video, diezgan sen atpakaļ, toriez ieši padomāju cik droši un brīvi tu runā tajā :)

      Delete
  4. These photos are gorgeous!! I love that dress!

    xo Lauren
    www.earthtostyle.com

    ReplyDelete