Saturday, April 18, 2015

Grey flowers


Im very picky when it comes to floral prints, but this ASOS dress black & white print I love. I have seen also lovely floral black & white dress from River Island, but I bought this one because it was on sale, I believe its almost sold out, but River Island dress you can get HERE
Also wearing New Look heels - cant wait for warmer weather, but thats nothing new.




Anete,
FIF

11 comments:

  1. man ļoti patīk...ļoti...vispirms jau patīk kleitas fasons... ļoti :) un ziedu raksts melnbalts ir diezgan sirreāla, vai ne, arī patīk....par silto laiku - es izbaudu zeķes sandalēs . izbaudu to kā ir.. pienāks karstais..... xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jā, tā jau ir, jādzīvo ir tagadnē nevis nākotnē vai pagātnē :) Runājot par zeķēm un kurpēm, man vienmēr paticis kā izskatās zeķītes augstpapēžu kurpēs, bet kaut kā nekad neesmu sadūšojusies tādu salikumu uzvilkt, bet vajadzētu! :)

      Delete
  2. great outfit!
    so elegant!
    xoxo
    Rose,
    Bogibo

    ReplyDelete
  3. This dress makes me think of Peter Pilotto! Those prints are beautiful! x
    Trend-Mae

    ReplyDelete
  4. Kā Tev šūta!

    Brigita
    http://www.lostinpattern.com/

    ReplyDelete
  5. Kads tu malacis, ka nopirki, jo tev izskatas fantastiski!!! Es visu laiku paskatos un paskatos, bet neko nevaru atrast. Kaut ka nav vel tadas iedvesmas laikam prieks vasaras, bet tik loti gribas kadu kleitu, jo kas gan var but sieviskigak.
    xoxo
    Ramona

    http://www.ramona-strikeapose.blogspot.ie/

    ReplyDelete
  6. Ak vai cik skaista kleita! Manuprāt, Tev viņa ir kā uzlieta! Ziedu raksts ir viens no maniem mīļākajiem rakstiem un lieliski izskatās šajā skaistajā pavasarī! :)

    www.callmemaddie.com

    ReplyDelete