Thursday, May 2, 2013

Checked snake





Woohoo - I finally can say that the warm and sunny spring finally came - today I was even sunbathing in shorts, but I hope that very soon I can do that with bikini - I really want the tan - Im so white that I reflect the sun..
I think this top will be the most worn thing this summer - its vintage from Aquascutum of London - it just goes with soo many things. Even with these skirt - two totally different prints, but somehow work together.

Also wearing - Gina Tricot skirt, Asos mirror heel shoes, jewellery from ebay.


FIF

12 comments:

  1. Fun mix of prints! Love your shoes!

    xx
    Giovanna
    www.HeyLoveBlog.com

    ReplyDelete
  2. Loti patiik viss..... Man vispaar neeksistaa tada liet taa nevajadzeetu taa neiet kopaa dreebju zinaa, nee nu ir savienojumi, kas.... Bet.... Manshkiet viss te saiet, tumszhilais savieno :-) un tops pats par sevi ir uber cool, gribu redzeet kaa veel tas shovasr izpildiisies, ceru arii shajaa pashaa savienojumaa, jo nu teicu jau, uber cool :-) zaabaki pasakaini, nude apavi vispaar ir kkas, un man nav ups...... Atkal jau gribas klasiskaas laivinkurpes, baltas melnas nude sarkanas tumsi zilas gaisi zilas dzeltenas un fluoro green louboutins :-) vairaak neko man nevajadzeetu ha ha ha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa - jā, man arī vajadzētu kurpes tikai visās krāsās un tad man pietiktu..:D
      Bet vispār man liekas ka vislabāk ir tomēr iegādāties, melnas, bēšas, baltas kurpes, jo tad viņas pat nedomājot var visam pievilkt klāt - vismaz es pēc tādas filozofijas vados.:)

      Delete
  3. Loti patik, gan krasas, gan salikums, nu viss, viss. Loti gribetos kaut kadus tadus mini svarkus vasarai, bet baidos, ka nepiestaves. Pat neesmu meginajusi merit. Smiekligi, bet taisniba. Par iedegumu. Ufff.. esmu tik pat bala ka labais spocins Kaspers, bet nedomaju, ka sovasar nosaulosos, jo mums to vasaru isti nav ka LV. Loooti patik tavi zabacini un vel nude. Ta ir ka tos var vilkt ar jebko, bet reizem man uznak, ka gribas iejaukt kaut kadu nepratigu krasu un tad ar kurpem tik forsi var speleties.
    Jaukas brivdienas!

    xoxo Ra

    http://ramona-strikeapose.blogspot.ie

    ReplyDelete
  4. Es piekrītu, tad beidzot var teikt, ka ārā ir tīri pavasarīgs laiks! Un tas ļoti, ļoti priecē! :)
    Man ļoti, ļoti patīk šis outfits, kaut arī čūskas motīvs nav mans mīļākais šajā komplektā ar kreklu un zābaciņiem izskatās ļoti labi! :)

    callmemaddie.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. perfect vintage find, your top and in love with that snake printed skirt

    *MlleWanderlust *

    ReplyDelete
  6. Wow! this combination of prints is phenomenal. I'm in love with the snake print skirt x

    INSIDE IN INSIDE OUT

    ReplyDelete
  7. So cool outfit! Love it!

    lovas.weebly.com

    ReplyDelete
  8. This sounds like perfect! So beautiful and original.

    <3
    http://zazzish.blogspot.pt/

    ReplyDelete
  9. you look gorgeous! i love your bracelet :)

    ReplyDelete