Tuesday, February 19, 2013

Some DIY inspo

 I want to heavily embellish some coat. Just need to get few hundred gems.
 Want to make such organza peplum skirt!

And to glue some cool colored oracal on some document case.


A.

6 comments:

  1. par to prada meteliti, man ir doma uztaisiit taadus riita svaarkus...par cik taadu nav un iipashi neinteresee taada valkaashana, bija doma, ja jau tad lai ir uber kliedzoshss.....
    organza ir smuki kaa apakshsvaarki un virssvaarki pilniigi pilniigi piekriitu....par hologrammas visur paraadiishanos - sajuutas, ka visi ir tikai uz naudas pelniishanu un iisti idejas nestraadaa, jebkursh un jebkur...smiekliigi shkiet cheap monday veikalaa visos plauktinos saburziits iebaazts shis papiirs....nu jaa patiik bet hmmmm.....gaidiishu kad buus kaads projektins uzdarinaats

    ReplyDelete
  2. Metelis tiesam superigs un ja Tu atrod eBay kadu linku ar tadiem gem dod man zinu , esmu meklējusi bet visur ir loti loti mazini , gribetos lielakus un tiesi piesujamus ..

    ReplyDelete
  3. Great ideas !
    My fav in # 1 :)

    http://www.olastory.com/

    ReplyDelete
  4. ah, kaa man patiik spilgti zalie gem uz neitraalas kraasa meetelja!! izskaataas loti loti forshi!

    ReplyDelete
  5. es kā žagata :) Gribas visu kas mirdz. ebay nopirku mazos gem un sašuvu uz džempera. tagad top beanie ar lielajiem un maziem. Pinterestā arī pinoju un pinoju embellishment idejas. Oh, vai easi redzējusi J.Crew crystal embellished coat. Oh, sirds izkusa.
    Brīnišķīgas idejas! Gaidīšu rezultātu!

    xoxo Ra


    http://ramona-strikeapose.blogspot.ie/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Es nesen tik pasūtīju no ebay akmentiņus, sākumā arī džemperi kādu uzlabošu.:)Visgrūtākais jau laikam tiešām dabūt tādus lielus dimantiņus - tādi kas vēl metāla ietvarā(kā tie kas bildē uz mēteļa)ir diezgan dārgi, bet tie arī vislabāk izskatītos..
      Tikko paskatījos to J.Crew, jā burvīgs!!:)

      Delete